Shoeby | Rosmalen

Welcome to the club of humans
Zijn wie je bent. Dat is misschien wel het belangrijkste in je leven. Wij geloven dat mensen pas echt gelukkig zijn als ze zichzelf zijn. En het mooie: we zijn allemaal uniek.

Mode gaat over de expressie van jouw unieke identiteit. Van wie je bent. Daarom is het dragen van de juiste kleding zo belangrijk. Maar hoe kies je die? Wat past bij jou? Wat maakt jouw uniek? Hoe geef je uitdrukking aan wie je bent? Of wie je wilt zijn?

Daarom is er Shoeby. Shoeby begint bij jou. Wij willen samen met jou een stijl vinden die jou in je kracht zet en laten stralen. Together we find the perfect you.

Personal styling
Soms heb je een beetje hulp nodig om te ontdekken wat het beste bij je past. Shoeby is het eerste modemerk dat niet alleen prachtige eigen collecties brengt, maar je vooral helpt om de juiste keuzes te maken. Om er goed uit te zien. Onze personal stylistsen helpen jou bij het zoeken van de perfecte look, zodat jij je goed voelt. We are here.

Close to you
Wij zijn altijd dichtbij. Zo staan onze personal stylists altijd voor je klaar, in één van onze 200 stores en online. Handig als je naar een eerste date moet en toch een beetje twijfelt. Of als je een sollicitatiegesprek hebt. Maar ook gewoon als je goed voor de dag wilt komen op een feestje, het schoolplein of tijdens je dagelijkse boodschappen. Here for you.

Collection Style: Sophisticated Streetstyle
Shoeby ontwerpt haar eigen collecties. Mieke en Jill van Deursen zetten samen met een team van designers een eigen modestijl neer, gebaseerd op de laatste trends. Grafische vormen en onverwachte combinaties met een unieke twist. Dit maakt onze collecties anders en herkenbaar. We noemen dat ook wel sophisticated streetstyle.

What's out there?
Jezelf kleden begint vaak bij inspiratie. Wat dragen anderen? Wat is on trend? Welke subculturen zijn er die jouw inspirerende ideeën kunnen geven om je eigen stijl te vinden.

About Shoeby
John en Mieke van Deursen openden in 1981 de eerste winkel in Den Bosch. Inmiddels is Shoeby met 220 stores, Shoeby.nl, de Shoeby app en de aanwezigheid op diversen platformen in Nederland één van de grootste fashion retailers. Maar ook een echt familiebedrijf waar sinds een paar jaar zoon Mitch en dochter Jill het bedrijf leiden.

De centrale gedachte is altijd onveranderd gebleven: Shoeby staat voor ongelooflijk veel persoonlijke aandacht en service: Dagelijks helpen onze personal stylists klanten de beste versie van zichzelf te laten zijn.

Jill en Mieke van Deursen
Owner & founder